Jump to content


Photo

Too slow load site


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 f1rookie

f1rookie
  • Member

  • 254 posts
  • Joined: June 11

Posted 04 March 2012 - 19:32

Last few days Autosport.com and Forums.Autosport.com take 10-15min loading pages into browser. Please fix the issues

Advertisement

#2 babbel

babbel
  • Racing Sims Host

  • 2,329 posts
  • Joined: March 99

Posted 04 March 2012 - 20:15

Last few days Autosport.com and Forums.Autosport.com take 10-15min loading pages into browser. Please fix the issues


it's lightning fast here so there must be a problem on your end / your providers end

#3 KirilVarbanov

KirilVarbanov
  • Member

  • 849 posts
  • Joined: March 11

Posted 05 March 2012 - 09:36

Last few days Autosport.com and Forums.Autosport.com take 10-15min loading pages into browser. Please fix the issues

10 minutes is a large timeout for both browser - (time to first byte) or the webserver itself. Are you sure about the time metric?
Sure, recently both the page and the forum are slower, but I get them loaded in about 10-15 seconds max when very loaded.

#4 Vitesse2

Vitesse2
  • Nostalgia Forum Moderator

  • 24,252 posts
  • Joined: April 01

Posted 05 March 2012 - 10:56

Last few days Autosport.com and Forums.Autosport.com take 10-15min loading pages into browser. Please fix the issues

Difficult to diagnose without knowing your browser and operating system, but the obvious answer across all browsers - especially if it only happens on this site - would be to clear all your cookies for Autosport.com in order to force the creation of new ones.