Jump to content


Photo

WSRP


  • Please log in to reply
10 replies to this topic

#1 Bjorn Kjer

Bjorn Kjer
  • Member

  • 3,623 posts
  • Joined: February 06

Posted 10 June 2012 - 10:45

Have I been asleep or ? What happened to this site WSRP ?

Advertisement

#2 Tim Murray

Tim Murray
  • Member

  • 14,199 posts
  • Joined: May 02

Posted 10 June 2012 - 11:19

It sill works fine for me:

http://wsrp.ic.cz/

#3 Bjorn Kjer

Bjorn Kjer
  • Member

  • 3,623 posts
  • Joined: February 06

Posted 10 June 2012 - 11:27

Hmmm , I asume you have tried ? I get a big fullsite WARNING !

#4 Allen Brown

Allen Brown
  • Member

  • 4,859 posts
  • Joined: December 00

Posted 10 June 2012 - 11:36

Works fine for me too.

But you may prefer http://www.racingsportscars.com/

#5 Vitesse2

Vitesse2
  • Nostalgia Forum Moderator

  • 23,842 posts
  • Joined: April 01

Posted 10 June 2012 - 11:48

Hmmm , I asume you have tried ? I get a big fullsite WARNING !

Fine here using Firefox 14 beta and Panda Cloud AV.

False positive on your browser or anti-virus?

#6 Tim Murray

Tim Murray
  • Member

  • 14,199 posts
  • Joined: May 02

Posted 10 June 2012 - 11:52

Hmmm , I asume you have tried ?

Yes indeed, or I wouldn't have posted. That site has very occasionally refused to load for me, but today it's working fine.

#7 LittleChris

LittleChris
  • Member

  • 2,159 posts
  • Joined: April 01

Posted 10 June 2012 - 11:53

Fine for me too, Firefox 12 and AVG

#8 Bjorn Kjer

Bjorn Kjer
  • Member

  • 3,623 posts
  • Joined: February 06

Posted 10 June 2012 - 12:58

OK , you have convinced me , it must be my PC somehow , wilol check with my PC man. Thanks !

#9 Ralf Pickel

Ralf Pickel
  • Member

  • 491 posts
  • Joined: December 05

Posted 10 June 2012 - 15:45

I do also get a security warning opening this page via my virus scanner - just tried it.
So there probably might be something wrong - and Björn is right ! :wave:

PS it says two viruses detected.

Edited by Ralf Pickel, 10 June 2012 - 15:46.


#10 Bjorn Kjer

Bjorn Kjer
  • Member

  • 3,623 posts
  • Joined: February 06

Posted 10 June 2012 - 16:36

Ah , I allways think I am the dumb one with IT ! Thanks.

#11 Bjorn Kjer

Bjorn Kjer
  • Member

  • 3,623 posts
  • Joined: February 06

Posted 17 June 2012 - 11:20

It is working again for me , hooray!