Jump to content


Photo

New member activation problem


  • Please log in to reply
8 replies to this topic

#1 ashley313

ashley313
  • Member

  • 224 posts
  • Joined: March 12

Posted 21 January 2013 - 18:20

Request for help from "RebellionLola" via another board..

"i know a lot here are members in autosport forums . i need anyone of u to send a pm to any mod or make a topic in "website feedback" section in the forum . i registered 3 months ago !!! and still my account is not confirmed so i cant post anything. and of course i cant message any member. i want to ask the stupid mods there why dont they validate new accounts ?

thanks"

Just passing it along.

Advertisement

#2 chdphd

chdphd
  • Member

  • 1,419 posts
  • Joined: October 03

Posted 21 January 2013 - 19:24

Abusing the mods before even posting once :D

#3 jrg19

jrg19
  • Member

  • 6,118 posts
  • Joined: December 11

Posted 21 January 2013 - 20:53

Probably due to this forum having far to many lurkers/watchers taking up space on the server.

#4 Sin

Sin
  • Member

  • 1,948 posts
  • Joined: December 12

Posted 23 January 2013 - 16:37

I suggest trying to catch one of the people able to activate your account in chat or something.... but yeah.... would be cooler if the process was automatic

#5 chdphd

chdphd
  • Member

  • 1,419 posts
  • Joined: October 03

Posted 23 January 2013 - 19:14

I know from experience that forum registrations are flooded by spammers. Automation isn't always an option.

#6 Jyllenberg

Jyllenberg
  • Member

  • 70 posts
  • Joined: December 12

Posted 28 January 2013 - 17:00

I suggest trying to catch one of the people able to activate your account in chat or something.... but yeah.... would be cooler if the process was automatic

I tried to contact forums@autosport.com 3 times. First time already 2 months ago and nothing.... until now.

Maybe admins were in holiday after busy year :drunk:


#7 ApexMouse

ApexMouse
  • Member

  • 897 posts
  • Joined: January 13

Posted 28 January 2013 - 18:15

s'funny. Mine was completed in just 2 days. Even after I rather rudely re-sent my validation by accident.

(Thanks for that, by the way!)

#8 andrew83

andrew83
  • New Member

  • 2 posts
  • Joined: January 13

Posted 28 January 2013 - 18:31

Mine also took 2 days. Bit annoying but that's just the way it is. Just got to be patient.

#9 ToXiCiTy

ToXiCiTy
  • Member

  • 72 posts
  • Joined: November 12

Posted 29 January 2013 - 16:57

It took me three months. :lol: