Jump to content


Photo

Autosport internal clock.


  • Please log in to reply
27 replies to this topic

#1 milestone 11

milestone 11
  • Member

  • 3,185 posts
  • Joined: April 09

Posted 21 February 2013 - 10:32

For me, the BB has been going haywire for a number of days. Whilst navigating the site is ok, the BB constantly hangs. This morning I have noticed that the internal clock is running anything between 4 and 6 minutes fast, is this now another problem or the true cause of the problems known about for the last 12 months.

Advertisement

#2 milestone 11

milestone 11
  • Member

  • 3,185 posts
  • Joined: April 09

Posted 21 February 2013 - 15:03

Is anyone else experiencing similar problems?
My computer keeps hanging when I'm on the forum, but not when I'm navigating around stories on the site nor when on the live timing from Barcelona.
This morning, it seems as though I've at least got to the bottom of understanding the problem. The site clock and the forum clock are not synchronized, there is a difference which varies between 4 and 6 minutes. The site clock, as well as my computer are both correct and show the same time, the forum is ahead by these minutes.
If I read a thread, the forum clock freezes until I leave that thread. If I am ready to leave the thread at a correct time prior to the the forum clock, it freezes until my computer clock reads at least the time of the forum clock.
That's AOK provided there are a few posts to read. The forum clock resets, 4-6 minutes in the future on every navigation, so were I to click on to a thread with only one reply, the computer may be frozen for 5-6 minutes until it gets to at least the forum clock time.
Clearly my trusty Sony is refusing to participate in time travel, with which I am complete agreement as I have no wish to either else I would aquire a Tardis. As King proved conclusively in 11.22.63, the consequences could be dire. :stoned:



#3 jrg19

jrg19
  • Member

  • 6,118 posts
  • Joined: December 11

Posted 21 February 2013 - 15:14

Yeah 15.07 for me on my Mac...

#4 milestone 11

milestone 11
  • Member

  • 3,185 posts
  • Joined: April 09

Posted 21 February 2013 - 15:43

Yeah 15.07 for me on my Mac...

Is it freezing until you have caught up? My iphone doesn't appear to.

#5 Tim Murray

Tim Murray
  • Member

  • 14,543 posts
  • Joined: May 02

Posted 21 February 2013 - 16:10

I'd spotted the fast forum clock and wondered why it was happening, but no other problems so far, on both PC and iPhone.

#6 Vitesse2

Vitesse2
  • Nostalgia Forum Moderator

  • 24,364 posts
  • Joined: April 01

Posted 21 February 2013 - 23:30

The clock does seem to be advancing further. When this was first pointed out this afternoon it was about six minutes ahead of my system clock - it's now eight minutes fast.

Edited by Vitesse2, 21 February 2013 - 23:30.


#7 Vitesse2

Vitesse2
  • Nostalgia Forum Moderator

  • 24,364 posts
  • Joined: April 01

Posted 22 February 2013 - 09:08

The clock does seem to be advancing further. When this was first pointed out this afternoon it was about six minutes ahead of my system clock - it's now eight minutes fast.

Now ten minutes fast ...

#8 milestone 11

milestone 11
  • Member

  • 3,185 posts
  • Joined: April 09

Posted 22 February 2013 - 09:11

Yep 10 minutes this morning V2. My problems will only get worse. I'm deafened by the silence of official response.

#9 Vitesse2

Vitesse2
  • Nostalgia Forum Moderator

  • 24,364 posts
  • Joined: April 01

Posted 22 February 2013 - 15:21

Eleven ...

#10 milestone 11

milestone 11
  • Member

  • 3,185 posts
  • Joined: April 09

Posted 22 February 2013 - 15:40

Yes, 11 minutes V2.
Silence is still deafening

#11 Grayson

Grayson
  • AUTOSPORT digital product manager

  • 1,379 posts
  • Joined: July 08

Posted 22 February 2013 - 16:05

We're aware of the problem, I was going to wait until I had some sort of answer to give you before posting in here!

#12 milestone 11

milestone 11
  • Member

  • 3,185 posts
  • Joined: April 09

Posted 22 February 2013 - 16:15

Having something that is not satisfactory is better than having nothing at all.

#13 ForeverF1

ForeverF1
  • RC Forum Host

  • 6,553 posts
  • Joined: February 09

Posted 22 February 2013 - 16:35

It is the Fluxed Capacitors...

#14 Vitesse2

Vitesse2
  • Nostalgia Forum Moderator

  • 24,364 posts
  • Joined: April 01

Posted 22 February 2013 - 17:20

It is the Fluxed Capacitors...

Maybe it needs a new Mr Fusion :stoned:

#15 milestone 11

milestone 11
  • Member

  • 3,185 posts
  • Joined: April 09

Posted 22 February 2013 - 17:20

posted at 17.08

#16 jrg19

jrg19
  • Member

  • 6,118 posts
  • Joined: December 11

Posted 22 February 2013 - 19:39

19.27 :down:

#17 milestone 11

milestone 11
  • Member

  • 3,185 posts
  • Joined: April 09

Posted 23 February 2013 - 10:54

10.39

#18 Vitesse2

Vitesse2
  • Nostalgia Forum Moderator

  • 24,364 posts
  • Joined: April 01

Posted 23 February 2013 - 13:47

Yep, fifteen here too ...

#19 D.M.N.

D.M.N.
  • RC Forum Host

  • 7,226 posts
  • Joined: May 08

Posted 23 February 2013 - 16:14

This should be fixed now :)

Advertisement

#20 Vitesse2

Vitesse2
  • Nostalgia Forum Moderator

  • 24,364 posts
  • Joined: April 01

Posted 13 July 2013 - 13:59

This should be fixed now :)

Not any more it ain't!

Currently seven minutes fast.

#21 Vitesse2

Vitesse2
  • Nostalgia Forum Moderator

  • 24,364 posts
  • Joined: April 01

Posted 14 July 2013 - 09:28

Eleven ...

#22 garoidb

garoidb
  • Member

  • 3,907 posts
  • Joined: May 11

Posted 14 July 2013 - 13:48

Could be helpful for alibi purposes!

#23 Vitesse2

Vitesse2
  • Nostalgia Forum Moderator

  • 24,364 posts
  • Joined: April 01

Posted 15 July 2013 - 10:24

Seventeen ...

#24 Tim Murray

Tim Murray
  • Member

  • 14,543 posts
  • Joined: May 02

Posted 15 July 2013 - 13:52

February's record broken. :stoned:

#25 Grayson

Grayson
  • AUTOSPORT digital product manager

  • 1,379 posts
  • Joined: July 08

Posted 15 July 2013 - 15:09

We'll look into what's going wrong.

I won't pretend to have a clue at present!

#26 Vitesse2

Vitesse2
  • Nostalgia Forum Moderator

  • 24,364 posts
  • Joined: April 01

Posted 15 July 2013 - 16:22

We'll look into what's going wrong.

I won't pretend to have a clue at present!

Maybe somebody's been feeding the hamster steroids? :p

#27 Victor_RO

Victor_RO
  • RC Forum Host

  • 2,820 posts
  • Joined: March 09

Posted 15 July 2013 - 17:33

Maybe somebody's been feeding the hamster steroids? :p


Or he's been replaced by the snail from the "Turbo" movie? :lol:

#28 Ross Stonefeld

Ross Stonefeld
  • Member

  • 57,549 posts
  • Joined: August 99

Posted 15 July 2013 - 19:19

Forum activity tweaks the gravity, which distorts space-time. It's like the time correction you need on a GPS satellite and the ground receiver.