Jump to content


Photo

Odd login box and log outs


  • Please log in to reply
18 replies to this topic

#1 Elliux

Elliux
  • Member

  • 92 posts
  • Joined: January 08

Posted 04 June 2013 - 18:09

Since a couple of days I'm having a weird log-in issue, on the homepage i see this:

Posted Image

So to log-in i have to click the "Log In" link at the top of the homepage and filling the information in the other page.

Also, even checking the "Auto-Login" box, I have to re-access every day.

I'm using Chrome.

Edited by Elliux, 04 June 2013 - 18:09.


Advertisement

#2 underthewheel

underthewheel
  • New Member

  • 1 posts
  • Joined: March 13

Posted 04 June 2013 - 18:26

Since a couple of days I'm having a weird log-in issue, on the homepage i see this:

Posted Image

So to log-in i have to click the "Log In" link at the top of the homepage and filling the information in the other page.

Also, even checking the "Auto-Login" box, I have to re-access every day.

I'm using Chrome.


I get the same issue using Safari. Also, on any browser, it looks like the cookie to keep you logged in has been changed and is expiring every single day, and this issue started exactly the same time as the login issue described.

#3 Grayson

Grayson
  • AUTOSPORT digital product manager

  • 1,332 posts
  • Joined: July 08

Posted 04 June 2013 - 23:15

We made a change to the way the login box appears for anyone who has an account but no subscription a few days ago (until Saturday the only people who fitted into this category were ex-subscribers, but since then we have introduced accounts for non-subscribers as a way of more accurately counting people's free news story views).

Since you guys have started seeing this in the past few days, it looks like these changes have caused a but in the way that you are seeing the page. I'll have a chat with our dev team about this and try to work out what's gone wrong...

Can you let me know whether the odd appearance is still there when you have logged in, or does it just appear until you have logged in again for that day?

#4 babbel

babbel
  • Racing Sims Host

  • 2,329 posts
  • Joined: March 99

Posted 05 June 2013 - 06:40

I'm have a (probably related) problem with MyAutosport. Everytime I open my browser I see my own widgets but they are empty. When I refresh the page I'm presented with a login box, after I log in everything is fine again for that day but the next day I have the same problem again.

#5 bira

bira
  • Member

  • 13,352 posts
  • Joined: November 98

Posted 05 June 2013 - 07:02

I'm have a (probably related) problem with MyAutosport. Everytime I open my browser I see my own widgets but they are empty. When I refresh the page I'm presented with a login box, after I log in everything is fine again for that day but the next day I have the same problem again.


Same here. Incredibly annoying.

#6 JForce

JForce
  • Member

  • 13,840 posts
  • Joined: March 01

Posted 05 June 2013 - 07:39

Same here. Incredibly annoying.


Thirded - happens on all browsers, mobile, desktop etc.

#7 Grayson

Grayson
  • AUTOSPORT digital product manager

  • 1,332 posts
  • Joined: July 08

Posted 05 June 2013 - 11:34

Just an update on this...

We're working on a fix for this, and have put a short term fix in place that should solve the log-out issues for now. If anyone has logged in today with auto-login ticked and gets logged out again (not if you've logged in previously and were thrown out again today) then please let me know!

The odd login box and the grey bar next to it may take a little longer to fix, so please bear with us on that...

#8 babbel

babbel
  • Racing Sims Host

  • 2,329 posts
  • Joined: March 99

Posted 05 June 2013 - 17:45

So far so good!

#9 Elliux

Elliux
  • Member

  • 92 posts
  • Joined: January 08

Posted 06 June 2013 - 18:42

2 days on and i wasn't logged out of the site, nice.

#10 b195

b195
  • Member

  • 466 posts
  • Joined: December 99

Posted 27 June 2013 - 02:41

Since a couple of days I'm having a weird log-in issue, on the homepage i see this:

Posted Image

So to log-in i have to click the "Log In" link at the top of the homepage and filling the information in the other page.

Also, even checking the "Auto-Login" box, I have to re-access every day.

I'm using Chrome.


I had this issue at the same time as others, then it stopped a few days after when it was fixed.

Just thought I'd tell you I've just had it happen again (blank log-in box) :wave:

#11 Elliux

Elliux
  • Member

  • 92 posts
  • Joined: January 08

Posted 01 July 2013 - 17:11

Today i was logged out for the first time since the original problem.

Still the "odd login-box" appeared.

#12 chdphd

chdphd
  • Member

  • 1,421 posts
  • Joined: October 03

Posted 01 July 2013 - 17:27

I've been seeing it again too.

#13 b195

b195
  • Member

  • 466 posts
  • Joined: December 99

Posted 04 July 2013 - 00:15

I had this issue at the same time as others, then it stopped a few days after when it was fixed.

Just thought I'd tell you I've just had it happen again (blank log-in box) :wave:


Just happened again...

#14 Grayson

Grayson
  • AUTOSPORT digital product manager

  • 1,332 posts
  • Joined: July 08

Posted 04 July 2013 - 09:32

A question for anyone who's still being logged out...

Roughly how often is it happening to you? And were you one of the people who was being logged out every single day at the start of June?

#15 b195

b195
  • Member

  • 466 posts
  • Joined: December 99

Posted 04 July 2013 - 22:22

A question for anyone who's still being logged out...

Roughly how often is it happening to you? And were you one of the people who was being logged out every single day at the start of June?


Those are the only two times since (so far :-P). Pretty sure I was logged out more than once at the start of June, not sure if it was every day though...

Edited by b195, 04 July 2013 - 22:23.


#16 Elliux

Elliux
  • Member

  • 92 posts
  • Joined: January 08

Posted 06 July 2013 - 11:31

A question for anyone who's still being logged out...

Roughly how often is it happening to you? And were you one of the people who was being logged out every single day at the start of June?


I'd say it was exactly 1 month since i wasn't logged out, 'cause i reported the problem the 1st of June, took a couple of days to fix it then i was logged out again the 4th of July  ;)

Edited by Elliux, 06 July 2013 - 11:31.


#17 b195

b195
  • Member

  • 466 posts
  • Joined: December 99

Posted 18 July 2013 - 07:26

Just had another blank log-in box

#18 lettuce

lettuce
  • Member

  • 368 posts
  • Joined: August 05

Posted 19 July 2013 - 21:10

Personally the whole thing has been a major PITA especially as a long term sub .. I'll give it another week..


#19 b195

b195
  • Member

  • 466 posts
  • Joined: December 99

Posted 25 July 2013 - 01:25

And again... that's three if not four times on a Thursday (for me), and I think each time when I was checking for (and after logging in), downloading the PDF version of the mag.