Jump to content


Photo

Weird myautosport thing


  • Please log in to reply
7 replies to this topic

#1 babbel

babbel
  • Racing Sims Host

  • 2,324 posts
  • Joined: March 99

Posted 20 December 2013 - 07:12

Last night at home when I fired up "my autosport" it wanted me to install Java and made it unable to leave the page (or close the browser). Because I have so many addons and stuff I figured it was one of those playing up, killed my browser and forgot about it. This morning when I logged into "my autosport" at work the exact same thing...

 

Can someone look into this to make sure the site has not been compromised in any way?



Advertisement

#2 HP

HP
  • Member

  • 14,196 posts
  • Joined: October 99

Posted 20 December 2013 - 09:41

When I was browsing earlier today through the news section my Avast software told me that it caught a Java related virus.

 

Here some pointers, that might give you guys a clue. And since this happened only once so far, my guess would be it came through by some of the ads. (I'm a subscriber)

 

  Java:CVE-2012-1723-MP [Expl]

7e.jar|{gzip}/TestByteBl.class



#3 Grayson

Grayson
  • AUTOSPORT digital product manager

  • 1,317 posts
  • Joined: July 08

Posted 20 December 2013 - 12:40

Thanks for reporting these two (seemingly related) issues.

 

I'll pass this onto our development team and see what they can do...



#4 milestone 11

milestone 11
  • Member

  • 2,953 posts
  • Joined: April 09

Posted 20 December 2013 - 15:39

Before or after the other issues are resolved?



#5 Daveofoz

Daveofoz
  • Member

  • 152 posts
  • Joined: February 02

Posted 22 December 2013 - 22:43

For the last day or two my my.autosport page has only been loading up the left column of the 4 or 5 I have set up. Attempted clearing cookies/cache/etc but no go. Any help would be most appreciated.

D



#6 Grayson

Grayson
  • AUTOSPORT digital product manager

  • 1,317 posts
  • Joined: July 08

Posted 24 December 2013 - 11:37

The issues around the odd Java notices should now be resolved - if anyone sees anything similar to this, please could they let me know?



#7 babbel

babbel
  • Racing Sims Host

  • 2,324 posts
  • Joined: March 99

Posted 24 December 2013 - 13:59

What was the problem?



#8 babbel

babbel
  • Racing Sims Host

  • 2,324 posts
  • Joined: March 99

Posted 06 January 2014 - 08:46

If there was malware served through ads the forum / myautosport users should know about this. Can anyone shed some light on this?