Jump to content


Photo

View New Content bost again


  • Please log in to reply
11 replies to this topic

#1 ensign14

ensign14
  • Member

  • 51,916 posts
  • Joined: December 01

Posted 27 April 2020 - 09:10

:|



Advertisement

#2 Zoe

Zoe
  • Member

  • 4,563 posts
  • Joined: July 99

Posted 27 April 2020 - 10:26

I thought it was my computer....



#3 Tim Murray

Tim Murray
  • Moderator

  • 22,937 posts
  • Joined: May 02

Posted 27 April 2020 - 10:35

The search facility is also not working.

#4 GreenMachine

GreenMachine
  • Member

  • 1,713 posts
  • Joined: March 04

Posted 27 April 2020 - 11:20

Did someone revert the software to the version that had the bug?  If so, please revert back ...

 

If anyone reads this that can actually do something about it?



#5 SophieB

SophieB
  • RC Forum Host

  • 14,880 posts
  • Joined: July 12

Posted 27 April 2020 - 11:55

I have sent word via email to the magazine about this, and the issues with notifications not being delivered, and hopefully it will be fixed in the next few days.



#6 Vitesse2

Vitesse2
  • Administrator

  • 36,061 posts
  • Joined: April 01

Posted 27 April 2020 - 11:57

Nobody changed anything. It did it all on its own.

 

But we are also aware of other problems - notably the fact that the forum email notification system is broken, so you won't get notifications on watched topics or the arrival of PMs either.

 

This is all being worked on, so please bear with us!



#7 Richard Jenkins

Richard Jenkins
  • Member

  • 6,895 posts
  • Joined: November 00

Posted 27 April 2020 - 21:59

Nobody changed anything. It did it all on its own.

 

But we are also aware of other problems - notably the fact that the forum email notification system is broken, so you won't get notifications on watched topics or the arrival of PMs either.

 

This is all being worked on, so please bear with us!

 

 

I'm glad you brought this up - I thought it was just me that wasn't getting any notifications.

 

Only realised tonight I had two PM's that I hadn't replied to for ages because I couldn't see them.  :(



#8 Vitesse2

Vitesse2
  • Administrator

  • 36,061 posts
  • Joined: April 01

Posted 28 April 2020 - 06:31

I'm glad you brought this up - I thought it was just me that wasn't getting any notifications.

 

Only realised tonight I had two PM's that I hadn't replied to for ages because I couldn't see them.  :(

This is why I always recommend a 'belt and braces' approach on PMs and suggest having the pop-up notification enabled as well.  ;)



#9 AvranaKern

AvranaKern
  • Member

  • 5,297 posts
  • Joined: June 09

Posted 28 April 2020 - 10:20

The website has also gotten significantly slower to load. I'm not sure if it's just me.

 

Edit: Correction. The site works just fine. It was my New Posts bookmark that was acting out.


Edited by ali.unal, 28 April 2020 - 11:57.


#10 Zoe

Zoe
  • Member

  • 4,563 posts
  • Joined: July 99

Posted 28 April 2020 - 17:49

Nah, must be something with the web site. I had a bookmark set on "new posts" and that did no longer load at work (OK, I just log in during coffee breaks of course!). I changed it to directly jump to the paddock club and voilĂ , it works. Hopefully will continue to do so, Better than nothing.



#11 Zoe

Zoe
  • Member

  • 4,563 posts
  • Joined: July 99

Posted 30 April 2020 - 10:18

Seems to work again now. Thanks to the invisible kind spirits working behind the scenes!  :up:



#12 GreenMachine

GreenMachine
  • Member

  • 1,713 posts
  • Joined: March 04

Posted 30 April 2020 - 13:11

:up:  :clap: