Jump to content


Photo

following an essential system upgrade you need to sign-in to Autosport using your email,


  • Please log in to reply
45 replies to this topic

#1 Izzyeviel

Izzyeviel
  • Member

  • 817 posts
  • Joined: March 16

Posted 05 March 2020 - 00:30

Just navigated to the website on my laptop to find i've been logged out and I see this message telling me to log in again.

 

Is this legit? (I was playing around with a vpn earlier, so i'm worried i may have a virus or something)

 

I'm talking about the main Autosport site, not the forum.


Edited by Izzyeviel, 05 March 2020 - 01:19.


Advertisement

#2 HP

HP
  • Member

  • 18,667 posts
  • Joined: October 99

Posted 05 March 2020 - 03:49

Same here, plus when I click on sign in nothing happens...

 

Edit:

 

The browser console shows the following scripting error message

 

SyntaxError: expected expression, got ')'


Edited by HP, 05 March 2020 - 03:54.


#3 jcbc3

jcbc3
  • RC Forum Host

  • 8,600 posts
  • Joined: November 04

Posted 05 March 2020 - 07:27

And it doesn't recognize me :-(

 

Won't even send me a new password.



#4 SophieB

SophieB
  • RC Forum Host

  • 14,525 posts
  • Joined: July 12

Posted 05 March 2020 - 07:40

Forgive me for just ruling out the very obvious but you're not trying to sign in like usual with your user names are you? Because this time it's asking you to sign in with your email address in the user name field.

 

Fwiw, it let me back in.



#5 jcbc3

jcbc3
  • RC Forum Host

  • 8,600 posts
  • Joined: November 04

Posted 05 March 2020 - 07:47

Nope, it even told me what e-mail to use. Which I did. And when my attempts to login failed, I clicked the option 'forgot password'. It then said it didn't recognize my e-mail address.  :(

 

I will try again, typing v-e-r-y slowly so it understands what I mean.

 

[edit]

I'm in again.

 

Error 40 (means the error was located 40cm from the screen)

[/edit]



#6 HP

HP
  • Member

  • 18,667 posts
  • Joined: October 99

Posted 05 March 2020 - 09:22

Still no way I can sign in, Desktop, Newest FF or Chrome.

 

In Chrome things get even more bizarre:

 

Browser commandline,

 

[BC][WARNING] BlueConic request failed, please make sure 'www.autosport.com' is added as a channel (or alias) in BlueConic.

 

Both browser tell me I have no cookie set, which is patently wrong, as I always got logged in automatically.



#7 hodgers

hodgers
  • New Member

  • 4 posts
  • Joined: May 14

Posted 05 March 2020 - 11:46

When I tap to sign in on the Autosport iPhone app, it presents me with an empty white box — no fields to fill in. Restarting the app doesn't help, either.



#8 Tarvoke

Tarvoke
  • Member

  • 136 posts
  • Joined: September 02

Posted 05 March 2020 - 15:15

When I tap to sign in on the Autosport iPhone app, it presents me with an empty white box — no fields to fill in. Restarting the app doesn't help, either.

Same here



#9 dbltop

dbltop
  • Member

  • 1,619 posts
  • Joined: September 00

Posted 05 March 2020 - 15:17

I am having the same problem, it won't recognize my password.



#10 lustigson

lustigson
  • Member

  • 5,619 posts
  • Joined: March 01

Posted 05 March 2020 - 15:34

I’m having issues logging, too:

  1. Couldn’t log in with my username, but e-mail worked;
  2. New login screen was white only; re-loading the site without blockers showed a login block
  3. Even though I’m logged in, I can’t see Autosport Plus content, although I’ve been a subscriber (albeit digital only) for at least a decade.

Has the new Autosport Plus subscription — of which I’ve received various e-mails, which I’ve all deleted, since I already am subscribed — perhaps effectively cancelled my old subscription?



#11 Izzyeviel

Izzyeviel
  • Member

  • 817 posts
  • Joined: March 16

Posted 05 March 2020 - 16:49

Nice to know i'm not the only one having this issue!



#12 milestone 11

milestone 11
  • Member

  • 10,441 posts
  • Joined: April 09

Posted 05 March 2020 - 19:04

I logged in without problem, hhmph, apart from the facts that 1. i'm now bombarded with the bloody pop up and 2. Classic has gone. If you must insist on doing this Autosport, at least make the home screen something that's not as hideous as the current abomination.

#13 snark

snark
  • Member

  • 330 posts
  • Joined: June 04

Posted 06 March 2020 - 10:31

This is the straw that broke the camel's back.  Long time web site subscriber, I'm done now.  All too hard.



#14 lyric

lyric
  • New Member

  • 2 posts
  • Joined: September 09

Posted 06 March 2020 - 10:34

I am still unable to log in to the main site, I have just cleared cookies to no effect. When I try to sign in I just get white areas both on my main computer and my mobile device (Android)

 

I have had to become a new member, which I'm not, to enter the forum.


Edited by lyric, 06 March 2020 - 10:35.


#15 bikerrich1971

bikerrich1971
  • New Member

  • 1 posts
  • Joined: September 11

Posted 06 March 2020 - 13:46

I am still unable to log in to the main site, I have just cleared cookies to no effect. When I try to sign in I just get white areas both on my main computer and my mobile device (Android)

 

I have had to become a new member, which I'm not, to enter the forum.

 

I have DNS ad blocking and ad blocking extensions in chrome once these were remove/disabled it worked - its pretty low for Autosport to be dumping ad cookies on bona fide customer machines as part of the logon process. 



#16 lyric

lyric
  • New Member

  • 2 posts
  • Joined: September 09

Posted 06 March 2020 - 14:16

That is it and once logged in seems to be no ads, which it shouldn't be for a subscriber. Thanks for the clue I normally expect to be asked to turn the blocker off.

Glad that is back, I live in Spain, no on line coverage no Autosport. I have yet to find hard copy.



#17 lustigson

lustigson
  • Member

  • 5,619 posts
  • Joined: March 01

Posted 06 March 2020 - 21:20

Appears to be fixed. I am now logged in and can see content from Autosport Plus.  :clap:



#18 HP

HP
  • Member

  • 18,667 posts
  • Joined: October 99

Posted 07 March 2020 - 00:57

Yep, it's working now again.

 

Thanks to the developers.



#19 dbltop

dbltop
  • Member

  • 1,619 posts
  • Joined: September 00

Posted 07 March 2020 - 02:44

I am away from my home computer, and it still will not let me log on to the main site on my laptop.



Advertisement

#20 Tomecek

Tomecek
  • Member

  • 6,137 posts
  • Joined: June 02

Posted 08 March 2020 - 10:18

System says 'Internal exception' when I try to log in.



#21 milestone 11

milestone 11
  • Member

  • 10,441 posts
  • Joined: April 09

Posted 08 March 2020 - 11:42

I've been accessing via Kindle since this so called upgrade. No overall change apart from the pop ups. This morning accessed via PC's, one Windows 7 Firefox Quantum, the other, Windows 10 also using Firefox Quantum. Neither work as they did before. I am getting ads on both machines in the fora, yet I have an Autosport+ account with digital magazine. Explain please, why I should continue paying £138.00 p.a. and still be receiving ads. The pop ups continue on both machines and neither are showing the main site in full width screen.Can you people get anything right?


Edited by milestone 11, 08 March 2020 - 12:11.


#22 proviz

proviz
  • Member

  • 672 posts
  • Joined: October 06

Posted 08 March 2020 - 12:30

All of this falls within what I call digifascism.



#23 Tomecek

Tomecek
  • Member

  • 6,137 posts
  • Joined: June 02

Posted 08 March 2020 - 19:33

Works for me now. And thanks for this: https://www.autosport.com/archive



#24 Rob Ryder

Rob Ryder
  • Member

  • 2,532 posts
  • Joined: June 00

Posted 09 March 2020 - 19:04

Welcome to the Autosport Desert.... if you are still looking for Lord Lucan try the Autosport IT department  :p  :mad:


Edited by Rob Ryder, 09 March 2020 - 19:04.


#25 SpeedRacer`

SpeedRacer`
  • Member

  • 1,276 posts
  • Joined: October 08

Posted 10 March 2020 - 18:27

Can sign in from PC when disabling ad-blocker, but not from mobile or iPad :( Just get a white box when trying to sign in.



#26 PayasYouRace

PayasYouRace
  • RC Forum Host

  • 25,726 posts
  • Joined: January 10

Posted 11 March 2020 - 07:12

Is this related to subscribers now seeing ads on the forum? I’m genuinely going to stop logging on if I’m subject to ads on here.



#27 Frood

Frood
  • Member

  • 4,448 posts
  • Joined: January 14

Posted 11 March 2020 - 13:39

I'm also a subscriber and also now seeing ads on the forum. Not best pleased. Both on PC/Firefox and Android/Chrome. Struggling to sign into the website on mobile.

#28 tobiwon

tobiwon
  • New Member

  • 4 posts
  • Joined: March 01

Posted 11 March 2020 - 16:41

The iPhone app does not work anymore. Just a white screen with no login capability as others have reported. I can get on Autosport through my browser on the iPhone.

#29 Rob Ryder

Rob Ryder
  • Member

  • 2,532 posts
  • Joined: June 00

Posted 11 March 2020 - 17:09

I am a Autosport Plus subscriber but today 50% of the forum screens are bloody adverts!

 

Bloody good upgrade (AGAIN) Autosport :stoned:  :rolleyes:

 

... and no, I don't want ladies underwear or a complimentary breakfast in New York :mad: :mad: :mad:


Edited by Rob Ryder, 11 March 2020 - 17:13.


#30 SophieB

SophieB
  • RC Forum Host

  • 14,525 posts
  • Joined: July 12

Posted 11 March 2020 - 19:33

Yup, this has now spread to my account too, despite subscription. iPad only affected so far.



#31 Berner

Berner
  • Member

  • 1,190 posts
  • Joined: May 01

Posted 11 March 2020 - 21:39

And I thought I had "Old man trying to operate a computer" syndrome! Why subscribe when you get deluged with crap ads? Please fix this mess!  :mad:



#32 scheivlak

scheivlak
  • Member

  • 15,452 posts
  • Joined: August 01

Posted 11 March 2020 - 22:35

"We notice you may be using an ad-blocker. Did you know that we remove ads for Autosport Plus members to offer an ad-free experience? Find out more about Autosport Plus"

 

I click and I am told that I'm already a member. The message still remains....



#33 PayasYouRace

PayasYouRace
  • RC Forum Host

  • 25,726 posts
  • Joined: January 10

Posted 11 March 2020 - 23:33

It's spread to all my devices now. Apple iPhone, iPad and Windows laptop. Unacceptable. I'll only be logging in to check my PMs for the Indycar Fantasy Challenge until it's sorted.



#34 milestone 11

milestone 11
  • Member

  • 10,441 posts
  • Joined: April 09

Posted 12 March 2020 - 00:03

I am a Autosport Plus subscriber but today 50% of the forum screens are bloody adverts!
 
Bloody good upgrade (AGAIN) Autosport :stoned:  :rolleyes:
 
... and no, I don't want ladies underwear or a complimentary breakfast in New York :mad: :mad: :mad:

I'm experiencing the same Rob. It's bloody awful and not something that I will continue paying £138pa for. Maybe that's what they're trying to achieve. I've written to them tonight using their contact form but I can see this being a new policy. If so, they can stick it!

#35 milestone 11

milestone 11
  • Member

  • 10,441 posts
  • Joined: April 09

Posted 12 March 2020 - 01:45

"We notice you may be using an ad-blocker. Did you know that we remove ads for Autosport Plus members to offer an ad-free experience? Find out more about Autosport Plus"

 

I click and I am told that I'm already a member. The message still remains....

Fairly confident they're going to argue that the ad free environment does not extend to the fora any longer. I won't be renewing in June on that basis.



#36 tillster

tillster
  • Member

  • 379 posts
  • Joined: March 02

Posted 12 March 2020 - 09:52

When I tap to sign in on the Autosport iPhone app, it presents me with an empty white box — no fields to fill in. Restarting the app doesn't help, either.

 

This is still the case, and to make things a wee bit bizarre, the app seems to have now dissapeared from the Apple app store so I cannot check for an update (or leave feedback :mad: ) 

 

So well done, chaps: that's my subscription cancelled. 



#37 milestone 11

milestone 11
  • Member

  • 10,441 posts
  • Joined: April 09

Posted 12 March 2020 - 13:07

I'm experiencing the same Rob. It's bloody awful and not something that I will continue paying £138pa for. Maybe that's what they're trying to achieve. I've written to them tonight using their contact form but I can see this being a new policy. If so, they can stick it!

As yet, I have not been afforded the courtesy of a reply. Nothing unusual in Autosport land. Nevertheless, I have, with a lot of playing, got the forum running and appearing as previously in both Windows 7 and Windows 10. The Kindle Fire tablet though, still produces the most horrendous experience which negates it's usage hereabouts.



#38 P123

P123
  • Member

  • 17,369 posts
  • Joined: February 09

Posted 12 March 2020 - 15:21

Fairly confident they're going to argue that the ad free environment does not extend to the fora any longer. I won't be renewing in June on that basis.


The ads make the forum unusable.

#39 Frood

Frood
  • Member

  • 4,448 posts
  • Joined: January 14

Posted 12 March 2020 - 22:32

I will also be cancelling my subscription if ads on the forum are to continue.

Advertisement

#40 Chillimeister

Chillimeister
  • Member

  • 320 posts
  • Joined: June 19

Posted 13 March 2020 - 10:40

Yesterday I was signed out automatically from Autosport Plus and Forums, I was able to sign back in to the latter but cannot sign back in to Autosport plus, Just get a picture background with a white patch and endlessly spinning 'login in progress'

 

Autosport, fix please 



#41 milestone 11

milestone 11
  • Member

  • 10,441 posts
  • Joined: April 09

Posted 13 March 2020 - 19:35

Two days after writing, via the contact form, I have not been afforded the courtesy of a reply. Disgraceful behaviour.

#42 BrendanMcF

BrendanMcF
  • Member

  • 542 posts
  • Joined: November 07

Posted 14 March 2020 - 06:30

I gave up. I unblocked all the functional stuff used by the site to validate users (tinypass, typekit) but these systems obviously have deeper level connections not immediately apparent and Im not going to disable all  my system protection to access one website. Subscription cancelled.



#43 dancody

dancody
  • New Member

  • 3 posts
  • Joined: March 20

Posted 14 March 2020 - 08:23

I still can't log in on the Android app, there was a banner saying you wouldn't be able to for a couple of days but it disappeared.



#44 dancody

dancody
  • New Member

  • 3 posts
  • Joined: March 20

Posted 17 March 2020 - 17:52

I just clicked an Autosport Plus article on the Android app and despite 'Sign-In' being displayed in the corner I can read the article, I can also navigate to other Autosport Plus articles by clicking the 'Autosport Plus' banner at the top of an article on the home page - the middle option at the bottom of the app is still 'Subscribe'.

It seems that when you use 'Sign-in' and it gets to the white screen you are logged in but the front end isn't updated.

 

When you click the  'Autosport Plus' banner at the top of article that isn't on the home page it takes you to the 'Subscribe' message.

I hope this helps. 


Edited by dancody, 17 March 2020 - 18:08.


#45 iSpeedFreak

iSpeedFreak
  • Member

  • 34 posts
  • Joined: February 18

Posted 17 March 2020 - 20:35

Has the update made Autosport disappear from the iOS news app? I use to be able to see Autosport articles on my iPhone and MacBook via the news app, but this has completely disappeared now? :confused:



#46 dancody

dancody
  • New Member

  • 3 posts
  • Joined: March 20

Posted 18 March 2020 - 17:54

The workaround that was working above yesterday isn't working for me today?

I just missed out on cancelling the subscription as I got the email on the 13th.